bg_image
ECTMarine
Werkschepen

Bij ECTMarine staat gebruikersgemak en duurzaamheid centraal in het ontwerp van onze werkschepen. Elk aspect, van de posities van de lieren tot de ergonomie van de stuurhut, is zorgvuldig overwogen om de bemanning de meest gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. Deze kenmerken zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring en voortdurende feedback van klanten, waardoor onze producten uniek zijn in de markt. Daarnaast streven we naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten. Onze werkschepen combineren een concurrerende prijs met uitstekende bouwkwaliteit, wat resulteert in een goede return on investment voor de eindgebruiker. Bovendien bieden we een scala aan milieuvriendelijke opties. Onze werkschepen kunnen worden uitgerust met motoren die voldoen aan de hoogste emissienormen, en we bieden ook een 100% elektrische variant aan. Zo dragen we bij aan een duurzame toekomst, zonder in te leveren op prestaties en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze werkschepen uw project naar een hoger niveau kunnen tillen, met gebruiksgemak, duurzaamheid en uitstekende prestaties als kernpunten!

Standaard werkschepen
Werkschip 93

De WB 93 is een van de kleinste werkschepen die we kunnen aanbieden. Met 100 kW aan geïnstalleerd vermogen en een dekkraan met een bereik van 3 meter, is dit een compact maar veelzijdig werkschip. Het is speciaal ontworpen om geschikt te zijn voor gebruik op binnenwateren en kleine vaarwegen.

image
image
Werkschip 104

Dit 10 meter lange "multicat" werkschip is ideaal voor gebruik op open binnenwateren en rivieren. Met een geïnstalleerd vermogen van 170 kW is het bijzonder geschikt voor het vervoeren van materiaal, transport van kleine duwbakken, en het plaatsen van ankers. Het beschikt over een standaard enkelschroefaandrijving en is uitgerust met een stuurhut.

Werkschip 125

Het WB 125 werkschip, met een geïnstalleerd vermogen van 230 kW, is geschikt voor projecten op open water en in kustgebieden. Het is ideaal voor activiteiten zoals het slepen/duwen van groot materiaal. De WB 125 beschikt over een groot houten werkdek met een dekkraan en kan worden uitgerust met enkele of dubbele schroefaandrijving.

image
image
Werkschip 156

De WB 156 is het grootste schip in de standaard werkschepen range. Standaard wordt het geleverd met dubbele schroefaandrijving en beschikt over een groot werkdek met bijbehorende dekkraan. Als een werkschip van het 'multicat'-type kan de WB 156 worden aangepast aan verschillende toepassingen, zoals de installatie van waterinjectie, een moon pool en ploeg baggeren.

ECTMarine
Custom ontwerp en bouw

Voor klant specifieke eisen kunnen bestaande werkschepen worden aangepast of geheel opnieuw worden ontworpen. Voorbeelden van custom made werkschepen en toepassingen zijn: Water Injectie baggeren, Ploeg baggeren, Spud palen, Accommodatie, Beun etc

ECTMarine ontwerpt en bouwd werkschepen in alle maten en vormen
ECTMarine
Design & Equipment

ECTMarine heeft uitgebreide ervaring met de bouw van schepen in het buitenland. Met ons “Design and Equipment Package” kan elk type werkschip wereldwijd worden gebouwd. Het “Design” omvat het complete tekenpakket dat nodig is voor de lokale bouw van het werkschip. De “Equipment”, zoals de voortstuwing en het hydraulische systeem, wordt door de lokale scheepswerf geïnstalleerd onder toezicht van ECTMarine.

ECTMarine Design & Equipment-pakketten bevatten onder andere:

Bouw een werkschip met een ontwerp en componenten pakket van ECTMarine

ENGINEERING

HULL (CUTTING, NESTING)
HYDRAULIC SYSTEM
DECK EQUIPMENT
ELECTRIC SYSTEM

WHEELHOUSE/ ACCOMODATION

ENGINE ROOM SYSTEMS

STABILITY CALCULATIONS
DESIGN APPROVAL BY CLASS

SYSTEM INTEGRATION

COMPONENTS

DIESEL ENGINES

PROPULSION SYSTEMS

STEERING SYSTEM

WINCHES

DECK CRANE

ELECTRIC SYSTEM

NAVIGATION EQUIPMENT

DECK EQUIPMENT

HYDRAULIC SYSTEM

ELECTRIC SYSTEM

TOWING HOOK

BOW ROLLER

SERVICES

BUILDING SUPERVISION

COMMISSIONING

TRAINING

MAINTENANCE SUPPORT