bg_image
ECTMarine
Werkschepen

De ECTMarine werkschepen zijn ontworpen voor gebruikers gemak en lange levensduur. Posities van lieren, deck equipment, ergonomie stuurhut zijn gemaakt voor de meest gebruiksvriendelijkheid voor de bemanning. Door onze lange ervaringen en feedback van klanten komen we tot deze specifiek eigenschappen wat ons product uniek maakt. Gecombineerd met een competitieve prijs en uitstekende bouw kwaliteit maakt dit een goede return on investment voor de eindgebruiker. Alle werkboten kunnen met motoren worden uitgevoerd die voldoen aan de hoogste emissieklasse en zijn ook 100% elektrisch beschikbaar.

Standaard werkschepen
Werkschip 93

De WB 93 is een van de kleinste werkschepen die we kunnen leveren. Met 100 kW geïnstalleerd vermogen en een dekkraan van 2.3 ton meter is dit een klein maar veelzijdig concept, veelal toegepast als ondersteunend schip.

image
image
Werkschip 104

Dit 10 meter schip van het type “multicat” is uitstekend inzetbaar in middel grote bagger en off shore projecten. Met 166 kW geïnstalleerd vermogen is het uitermate geschikt voor activiteiten zoals crew en materieel vervoer en anker plaatsing.

ECTMarine
Custom ontwerp en bouw

Voor klant specifieke eisen kunnen bestaande werkschepen worden aangepast of geheel opnieuw worden ontworpen. Voorbeelden van custom made werkschepen en toepassingen zijn: Water Injectie baggeren, Ploeg baggeren, Spud palen, Accommodatie, Beun etc